Reserveer

Wellness Sleep & Relax

Genieten van een romantisch uitje, zorgeloos genieten van sauna, zwembad, jacuzzi,  rustige overnachting in de natuur,... dat vind je bij Wellness Sleep en Relax. In de Elzartmolen kan je terecht voor een culinair genot. Vragen of speciale verzoeken? Geef een seintje en we helpen je!

Ontdek meer
Reserveer

Wandel & Picknick

"Wandelen is het beste medicijn" samen met onze prachtige natuur kom je herboren terug! Een mooie wandeling door het bos, zuivere zuurstof en prachtige natuur, dat is wat dit arrangement je biedt. Onderweg een lekkere luxe lunch geleverd op een plaats op je route is het topmoment van de dag! Natuurlijk houden we rekening met je wensen of vragen, even een mailtje en we maken het in orde!

Ontdek meer
Reserveer

Bachelor(ette) Party

Vrijgezellen feestje... een feest om nooit te vergeten! Maar wat oh wat te doen? Wij hebben de oplossing! Een vrijgezellen feestje op maat gemaakt naar uw wensen. Stuur me gerust een email voor meer informatie over de mogelijkheden of met een voorstel zodat de vrijgezel de tijd van haar/zijn leven heeft!

Ontdek meer
Reserveer

Kinderen de baas

Elke dag luisteren naar mama en papa... geen ruzie maken, eet je bord leeg, ruim je schoenen op... Voor 1 keer moeten mama en papa eens naar jullie luisteren, deze dag ben jij de baas!

Ontdek meer
Reserveer

Yoga & nature

Take time to make your soul happy :-) Kom tot rust bij dit Yoga arrangement en geniet van de natuur!

Ontdek meer