Het ontstaan van Elzart winning

Welkom in de Elzartwinning, een droom die werkelijkheid werd en waar u zich meteen thuis zal voelen.

Ik ben Sabine, een ambitieuze mama van een prachtige dochter Alexa.

Na jarenlange ervaring in de medische wereld, voornamelijk met kankerpatiënten, werd het al snel duidelijk dat een mens veel aan kan zolang er ruimte is voor ontspanning en kleine momentjes van geluk. Het is dan ook een passie van me geworden om mensen te verwennen en voor ze te zorgen. Ik hou niet alleen van het zorgen voor mensen maar zowel Alexa als ik zijn echte dierenvrienden.

shutterstock_1423307540

Mijn dochter en ik hebben het niet altijd gemakkelijk gehad maar mede daardoor hebben we nu ons project kunnen realiseren.

Elzartmolen

Alles begon 2 jaar geleden toen mijn zus Anneke en mijn schoonbroer Tom brasserie de Elzartmolen overnamen en met succes nieuw leven hebben ingeblazen. Het historische pand aan de overkant stond leeg en alsof het voorbestemd was werd me gevraagd of ik het wou kopen en renoveren. Ik zag een eeuwig verlangen werkelijkheid worden. We hebben gezwoegd, zweet en tranen zijn er gevloeid, maar we zijn erg trots op onze B&B.

image
BenB_erkenningsschild

Elzart winning

Hier willen we jullie graag het gevoel van een tweede thuis geven. Waar warmte,  een persoonlijke ontvangst en oog voor details centraal staan. En dit temidden van de rust en de Limburgse natuur. Waarbij een wellness momentje en culinair genot zeker niet mogen ontbreken.

Graag wil ik mijn familie en vrienden bedanken om dit samen met Alexa en mij te verwezenlijken.

We heten u van harte welkom en kijken ernaar uit om u te mogen ontmoeten.

Warme groetjes,
Sabine en Alexa